PlayStation Plus besplatne igre za april 2022, dostupne odmah



 Aprilska linija besplatnih igara za PlayStation Plus pretplatnike je sada dostupna. Tri igre su u prodaji ovog mjeseca, uključujući hvaljenu Slay the Spire. 

Pretplatnici PS Plus-a imaju rok do 3. maja da zatraže aprilske besplatne naknade.



Korisnici PlayStationa čekaju poslasticu sa Slay the Spire. Igra za izgradnju špila sa sveobuhvatnim sistemima, Slay the Spire je jedan od najpristupačnijih i najuvjerljivijih unosa posljednjih godina u oba žanra.Slay the Spire dobio je 9/10 u  recenziji prema GameSpot-u .




Hood: Outlaws & Legends je online igra za više igrača koja bi se mogla prikladno uporediti sa Payday-om, osim što je  u srednjovjekovnom okruženju. Parije uključuju dva tima od četiri igrača koji rade na krađi blaga. Ne samo da morate da brinete o drugom timu, već postoje i kompjuterski kontrolisani neprijatelji sa kojima se možete boriti.




-U međuvremenu, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated je rimejk istoimene platforme iz 2003. godine. Iako je remake primljen prilično loše, barem sada nećete morati trošiti novac na njega. A ako imate djecu u kući koja vole Sunđer Boba, možda će im se svidjeti.




U međuvremenu, PlayStation je otkrio svoju obnovljenu uslugu PS Plus, koja će uključivati ​​tri nivoa kada bude lansirana u junu.

Dotupno do 3. Maja

PlayStation Plus besplatne igre za april 2022

  • Slay The Spire 
  • Hood: Outlaws & Legends 
  • Sponge Bob: Battle For Bikini Bottom Rehydrated

Коментари